23 april 2007
Aanmeldingen militaire ruitersport 2007

Het militaire ruitersportseizoen is weer begonnen … daarom in deze newsflash een korte update van alle events in 2007 voor zover deze een link hebben met het Militair Ruiterbewijs, het Militair Ruiterbewijs in Zilver of het Militair Ruiterbewijs in Goud. Klik op de activiteiten in het onderstaande overzicht voor meer informatie; klik in de laatste kolom (data sluiting inschrijving) om je aan te melden. Want vol is vol!

 

datum

event

locatie

link

aanmelden

27 april

Moderne Vijfkamp

Schijndel

MRbG

vol

3 juni

MRb-examen *)

Amersfoort

MRb

19 mei

3 juni

MRK-springclinic

Amersfoort

MRbZ, MRbG

25 mei

8 juni

MRK Springen

Amersfoort

MRbZ, MRbG

26 mei

8 juni

MRK Dressuur

Amersfoort

MRbZ, MRbG

26 mei

7 juli

MRb-examen

Maarsbergen

MRb

23 juni

7 juli

MRbZ-examen

Maarsbergen

MRbZ, MRbG

23 juni

7 juli

MRK SGW

Maarsbergen

MRbZ, MRbG

2 juli

23 september

Moderne Vijfkamp

Putten

MRbG

1 september

29 september

MRb-examen

‘t Harde

MRb

15 september

28 oktober

MRb-examen

Hardenberg

MRb

13 oktober

 

Er zijn dit jaar nog vier gelegenheden om het Militair Ruiterbewijs te behalen; het eerstvolgende examen vindt plaats op 3 juni 2007 op het Militair Ruitersportcentrum (MRC) op de Bernhardkazerne in Amersfoort. Voor dit examen kunnen kandidaten contact opnemen met het MRC voor oefening en uitvoering inclusief paard, stang-en-trens-hoofdstel en sabel (klik hier voor meer informatie).

 

Alle activiteiten staan open voor actief dienende en voormalige beroeps- en reservemilitairen uit alle krijgsmachtonderdelen. Meer informatie en alle regels over het Militair Ruiterbewijs (MRb), het Militair Ruiterbewijs in Zilver (MRbZ) of het Militair Ruiterbewijs in Goud (MRbG) op www.militairruiterbewijs.nl, over de Militair Kampioenschappen (MRK) Dressuur en Springen op www.mrvtepaard.nl, over de Olympische Moderne Vijfkamp op www.vijfkamp.nl en over het MRK Samengestelde Wedstrijd (SGW) op www.sgwmaarsbergen.nl.

______________

*) Voor leden Cavalerie Ere-Escorte telt deelname aan dit examen als oefendag

 

De Stichting Militair Ruiterbewijs is opgericht met support van de drie Bereden Wapens: Artillerie, Cavalerie en Koninklijke Marechaussee. De examens staan open voor actief dienende en voormalige beroepsmilitairen en reservisten uit alle krijgsmachtdelen. Meer informatie op www.militairruiterbewijs.nl.