14 oktober 2006
Stichting Militair Ruiterbewijs opent fotobank

De Stichting Militair Ruiterbewijs heeft met ingang van 1 oktober 2006 een fotobank geopend die open staat voor hoogwaardig beeldmateriaal uit de militaire ruitersport. Klik hier voor een preview.  

 

De fotobank omvat inmiddels beeldmateriaal van: 

 

  • examens van het Militair Ruiterbewijs (2005-2006)
  • Militair Kampioenschap Dressuur (2006)
  • Militair Kampioenschap Springen (2006)
  • Militair Kampioenschap Samengestelde Wedstrijd (2005-2006)
  • Olympische Moderne Vijfkamp (2006)
  • Ere-Escortes ten behoeve van het Koninkljik Huis (2005-2006).

 

De fotobank is chronologisch per onderwerp gerangschikt en kan gratis worden ingezien op www.militairruiterbewijs.nl (klik daar door naar Nieuws- en Fotobank). Foto’s kunnen ook worden gedownload. Wijs hiervoor met de muis de foto aan, klik op de rechtermuisknop en volg de aanwijzingen. Om kostenredenen worden foto’s van hoge(re) resolutie vooralsnog in principe niet beschikbaar gesteld. 

 

De fotobank staat open voor bijdragen van derden, om zo beeldmateriaal met ondersteuning van de Stichting Militair Ruiterbewijs voor breder publiek beschikbaar te kunnen maken. Hiertoe kunnen foto’s worden opgestuurd naar secretaris@militairruiterbewijs.nl, mits in zipformaat, tot een maximum van 1Mb per e-mail, per onderwerp geordend en met datum benoemd. Namen van fotografen kunnen worden vermeld.  

 

De Stichting Militair Ruiterbewijs behoudt zich het recht voor om een selectie te maken uit toegezonden foto’s en is verantwoordelijk voor de eindredactie van de fotobank. Foto’s dienen betrekking te hebben op events die een directe link hebben met de militaire ruitersport cq het Militair Ruiterbewijs. Geportretteerden die geen prijs stellen op publicatie kunnen hiertoe een berichtje sturen naar secretaris@militairruiterbewijs.nl onder vermelding van de fotonummers. De betreffende foto’s worden dan per omgaande verwijderd.  

 

De Stichting Militair Ruiterbewijs is opgericht met support van de drie Bereden Wapens: Artillerie, Cavalerie en Koninklijke Marechaussee. De examens staan open voor actief dienende en voormalige beroepsmilitairen en reservisten uit alle krijgsmachtdelen. Meer informatie op www.militairruiterbewijs.nl. 

 Generaal Minze Beuving, commandant Koninklijke Marechaussee en Gouverneur der Residentie, opende de stoet op Prinsjesdag 2006